Teol.hu videó

2024.04.11. 20:00

Tündérszépünk saját maga horgolta bikinijét (videóval)

A Tündérszépek legutóbbi fotózásán egy különleges tehetség tűnt ki, Németh Nikolett, aki mindössze 18 éves, mégis már egy éve tevékenykedik a modellvilágban. Portálunkkal megosztotta, hogyan indult modell karrierje, mik az álmai és tervei a jövőre nézve.

Farkas Eszter

Nikolett a Tündérszépek fotózásán

Forrás: TEOL

Nikolett elmondása szerint már gyerekkorában érdeklődött a modell szakma iránt, egy éve, 17 évesen pedig eldöntötte, hogy beleveti magát ebbe az izgalmas világba.

– Bogyiszlón nőttem fel, most is itt élek, de Tolnán járok gimnáziumba és Budapesten modellkedem. Bevallom őszintén, már régóta szerettem volna magam kipróbálni, azonban a magasságom miatt, mivel 160 centiméter magas vagyok, nem gondoltam volna, hogy esélyem lehet a modellvilágban.

Ennek ellenére a gyönyörű szőkeség már több fotózáson is részt vett. Az érettségi után Nikolett komoly döntés előtt fog állni, ugyanis még nem határozta el, hogy jogra vagy divattervezői szakra jelentkezzen. Mindkét területen érdeklik a lehetőségek, és mindkettőben látja a saját jövőjét.

– Mindig is két lábbal álltam a földön, és szeretnék olyan pályát választani, amiben boldog és kiegyensúlyozott lehetek, amiben ki tudok teljesedni – mondta. 

Az első szépségversenyen indul

A Tündérszépek versenyén próbálja ki magát először és vesz részt első ízben szépségversenyen. Mint elmondta, ha jó eredményt fog elérni, biztos abban, hogy később is próbára teszi magát ezen a területen. 

– Édesanyám támogatása mindig is kulcsfontosságú volt számomra, és hálás vagyok neki, hogy minden lépésemet támogatja ebben az új kihívásban is – osztotta meg velünk Nikolett.

A modellkedés azonban nem az egyetlen szenvedélye, szabadidejében szívesen foglalkozik ruhatervezéssel, és szereti a kézműves dolgokat is, ezért horgol és köt. A fiatal modell jelenleg nagy izgalommal várja a jövőt, és elkötelezett amellett, hogy kiteljesítse álmait és céljait.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Tolna vármegye szépségei Baranya, valamint Somogy hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

– Ezek a hobbi tevékenységek segítenek kikapcsolódni és feltöltődni a mindennapok rohanásában – tette hozzá. A Tündérszépek fotózására is egy olyan bikinifelsőt hoztam magammal, amit saját magam horgoltam még tavaly nyáron. Bármi is történik, mindig a legjobbat próbálom kihozni magamból, és bízom benne, hogy ez az elkövetkező években továbbra is így lesz – zárta gondolatait Nikolett, aki kiemelte, azzal a lendülettel és elszántsággal vág neki a jövő kihívásainak, ahogy azt az eddigiekben is tette.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!