JAKO Családi Nap Domboriban

FADD-DOMBORI | Több mint ötszáz résztvevővel tartotta meg idei Sport- és Családi Napját a szekszárdi Jako Kft. Fadd-Domboriban. A cél a közösségi érzés erősítése, egy kellemes nap közös eltöltése volt.

A vállalkozás vezetői az elsők között érkeztek ki szombaton reggel Fadd-Domboriba a Jako Kft. Sport- és Családi Napjára, majd idővel egyre jobban gyarapodott a dolgozók, családtagok létszáma is. Előkerültek a főzőverseny kellékei, lassan be is gyújtottak a bográcsok alá, aztán rázendített az Ifjúsági Fúvós Zenekar is a kedvcsináló muzsikára, miközben az Őcsényi Néptánc Együttes tagjai következő fellépőkként kezdtek el gyülekezni.

Joachim Koch ügyvezető elmondta, több mint ötszáz főre számítottak, és nagyon örültek az ilyen magas arányú részvételnek. A családi nap szervesen illeszkedik a cégfilozófiájukhoz, miszerint a Jako egy család által vezetett vállalkozás, ahol az egyik oldalon lelkiismeretesen kell dolgozni, a másik oldalon viszont a közös vidámság és szórakozás, avagy a jó közös buli is fontos szerepet játszik.

  Jámborné Inger Nikoletta (balról), Joachim Koch és Blázer Diána Jámborné Inger Nikoletta (balról), Joachim Koch és Blázer Diána

A cég másik két ügyvezetőjével, Adam Kochhal és Andreas Kochhal a családi nappal erősíteni szeretnék a munkatársak közti közösségi érzést, melyet szerintük a legjobban lazább körülmények között, szabadidőben, jókedv, játék és jó étel mellett lehet megvalósítani. Tavaly tartották meg az első ilyen jellegű rendezvényüket, akkor a cég területén, ahol különféle szórakoztató programok mellett a vendégek üzemlátogatás során megismerhették családtagjaik munkahelyét.

Idén egy kicsit mást szerettek volna, és mivel nagyon jó a kapcsolatuk a Szekszárdi Kajak-Kenu Sportegyesülettel – a cég 2010 óta támogatja a Jámbor Attila és felesége, Inger Nikoletta által kiválóan vezetett egyesületet –, lehetőséget kaptak rá, hogy a sportnapjukhoz csatlakozzanak.

  Népszerű volt a főzőverseny (Fotók: Mártonfai Dénes) Népszerű volt a főzőverseny (Fotók: Mártonfai Dénes)

A holtágnál rendezett Családi Napon a már említett fellépők mellett a Bali Ervin vezette karate szakosztály tartott bemutatót, valamint a Link Kinga vezette Energy Fittnesscsapat adott aerobic-zumba ízelítőt. A gyerekek örömére volt toronyfutó verseny, ügyességi játékok, futóverseny, zsebpecázás, kajakozás, túrakenuzás, arcfestés és egy légvár. A felnőttek is megmérettethették magukat, mégpedig sárkányhajózásban, túrakenuzásban, röplabdában, fociban és főzésben.

A kulináris élvezeteket – a főzőverseny résztvevői mellett – ezúttal is a szekszárdi Szász Étterem Keszthelyi Szabolcs által vezetett csapata biztosította.

  A sárkányhajóverseny csapatépítésre is alkalmas volt A sárkányhajóverseny csapatépítésre is alkalmas volt

A tavalyi menüt is dicsérte Gamos Csaba – automataüzem, csoportvezető, 17 éve dolgozik a cégnél –, aki összességében is úgy vélte, hogy jól sikerült a 2016-os családi nap, aki részt vett rajta, az jól érezte magát. Jó volt, hogy a családtagok is beleláthattak a munkájukba, jók voltak a programok. Idén összesen heten látogattak el a rendezvényre a családból. Azt tervezték, hogy elnézelődnek, meglátogatják a kollégákat, akik főztek, várták a sárkányhajóversenyt, és a röplabdára is nagyon kíváncsiak voltak. Szerinte kellenek az ilyen rendezvények, amikor egymással és a vezetőséggel is kötetlen formában találkozhatnak a dolgozók.

CSATLAKOZZON HOZZÁNK!

Folyamatosan keresünk új munkatársakat az alábbi pozíciókba:

CNC gépkezelő
betanított gépkezelő
minőségellenőr
100%-os ellenőr
gépbeállító
gyártósori szerelő
műanyag fröccsöntő
gépkezelő

Mindenkit arra szeretnénk bátorítani, hogy érdeklődjön a betölthető pozíciók iránt.

TÁJÉKOZÓDJON A WEBOLDALUNKON VAGY HÍVJON MINKET!
Tamás Tuller
Személyzeti menedzsmentvezető
Tel: +36 74 528-398
Fax: +36 74 505-902
E-mail: tamas.tuller@jakokoch.hu
Web: www.jakokoch.com

Megyei Piactér