Életmód

2010.11.04. 09:40

5 jel, hogy többet akar a szexnél

Szinte törvényszerűnek tekinthető, hogy akik jól megértik egymást az ágyban, előbb vagy utóbb többet éreznek partnerük iránt a testi vágynál. De hogyan lesz egy jó szexkapcsolatból biztos alapokon álló szerelmi zűrzavar?

NANA.HU

Elfogadható toposz, hogy a nők állnak hozzá érzelmesebben a kapcsolatokhoz. Mi szoktunk előbb beszélni az érzelmeinkről, kiüldözvén ezzel a világból a szerelmünk tárgyát képező férfit, aki minderre annyit mondana csupán, hogy „nem akar elkötelezettséget, vagy komoly kapcsolatot”. A férfi birtoklási vágyának köszönhetően azonban – ha nem pirulsz el már attól, hogy rád néz, hanem képes vagy tárgyilagosan viselkedni, a kapcsolatot pedig az értékén, szexkapcsolatként kezelni – a pasid egója képtelen lesz nyugton hagyni őt, és felteszi magának a kérdést: ez a lány miért nem alél el tőlem?


Ha hagysz neki időt arra, hogy kialakuljanak az érzései, és nem sietteted azzal, hogy a sajátjaidról beszélsz, ő akar majd mindenáron megkapni téged. Első lépésként tehát nem azt kell elérned, hogy beléd szeressen, hanem azt, hogy akarjon téged. A nehezen elejtett vad felett érzett öröm mindig hosszabb, mint amit az iránt a zsákmány iránt érzünk, amit egy szempillantás alatt megszerezhettünk.


Az íratlan szabályok szerint a kapcsolatok hajnalán tehát egy kicsit vissza kell fognunk magunkat - ami az érzelmeket illeti - és hagynunk, hogy a nagy Ő minden módszerét bevetve elcsábítson minket. Tehát: akkor teszünk a legtöbbet kialakulóban lévő kapcsolatunkért, ha egyáltalán nem teszünk semmit. Csak hagynunk kell, hogy kényeztessen és imádjanak minket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!