Bulvár-celeb

2023.06.23. 20:05

Bíró Ica 66 évesen levetkőzött, mindent megmutat

Bíró Icát annyira felidegesítették, hogy levetkőzött.

Forrás: TV2

Bíró Icát nagyon feldühítette egy követője, aki bunkó stílusban kérdőjelezte meg az egykori Metal Lady legújabb bikinis fotója után, hogy eredeti-e rajta minden, azaz plasztikai beavatkozással vádolta meg. Az egykori fitneszoktató mérgesen zavarta el oldaláról a kommentelőt, majd úgy reagált, hogy elárasztotta közösségi oldalát merész vetkőzős fotókkal, melyekkel azt akarta bizonyítani, hogy rajta bizony minden eredeti.
A péntek reggeli Mokkában a plasztikai vádakra is reagált a TV2 stúdiójában, ahol megmutatták a fitneszmodell legújabb merész fotóit, melyeket azért készített magáról, hogy bebizonyítsa, ő bizony természetes valójában van remek formában. Bíró szerint a kor csak egy szám és 66 évesen is lehet fitt, egészséges és szexi.

Régen én voltam mindig a Triumph-lány, mivel nekem voltak igazi kebleim, és ezek azóta is igaziak! Szike még életemben nem érintett, a szülésen és a mandulámon kívül

- kezdte a Mokkában Bíró Ica, aki nem érti, miért vádolják azzal, hogy kés alá feküdt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában