Bulvár-celeb

2023.08.17. 06:30

Ez igen! Marcellina 70 évesen is igazi bombázó

A szaxofonos énekesnő bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit.

MW

Fotó: Markovics Gábor

Marcellinát látva sokakat elfoghat az irigység, hiszen azt bátran kijelenthetjük, hogy tökéletes az alakja! Az Instagram-oldalán osztotta meg azt a bizonyos fotót, amelytől megőrülnek a rajongói. 

A 70 éves művésznő egy zöld és igencsak aprócska bikiniben mutatta meg bájait, és meg kell állapítanunk: nincs oka szégyenkezni. Marcellina ugyanis elképesztő formában van, rajongói is azt tanácsolják, hogy minél több ilyen fotót osszon meg a nagyvilággal.

Fantasztikus alakod van, gyönyörű szép vagy!

– írta az egyik hódolója, de több férfi is kifejezte véleményét a felvétel alatt.

„Wow, ez igen! Mondd már el a titkodat!” – írta egy másik hozzászóló, s bár a művésznő nem reagált a kérdésre, a Ripost lerántja cikkében a leplet a 70 éves díva titkáról.

A szaxofonos énekesnő 20 éves kora óta tudatosan odafigyel az alakjára. Nem sanyargatja magát, hiszen mindent eszik, amit megkíván. Amikor viszont úgy érzi, kicsit elszaladt vele a ló, egy napig léböjtkúrát tart, vagy csak gyümölcsöt eszik. 

Az otthonában, a négy fal között tornázik, esküszik a reggeli mozgás erejére, soha nem mulasztotta még el a 10-12 perces tornaóráját.

Önmagában a mozgás nem elég, fontos az étkezés is. Gyakran esünk abba a hibába, hogy csak használjuk a testünket, és nem adjuk meg neki azt, amire szüksége van. Én minden reggel langyos, citromos vízzel kezdem a napot, majd 10-12 percet tornázom. Ez az életem része, ebben még az utazásaim sem gátolnak meg, minden körülmények között megteszem ezt magamért

– mondta el egy korábbi interjúban Marcellina.

Íme, az említett fotó:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában