Krimi

2024.01.16. 15:41

Brutális módszerrel végeztek ki két embert Tószegen

Kegyetlenül, baltával ölhették meg a tószegi párt.

Forrás: szoljon.hu

Fotó: Mészáros János

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. – A rendőrök állampolgári bejelentésre mentek be egy tószegi családi házba, ahol holtan találtak egy férfit és egy nőt január 15-én kora este. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van – írta a szoljon.hu a rendőrségre hivatkozva kedden délelőtt.

A hírportál munkatársai szerint még kedden délután is a romos kis házban tartózkodtak a hatóság illetékes munkatársai, akik azon dolgoznak, hogy kiderítsék, mi történt valójában.

Egyelőre csupán szóbeszédek járnak-kelnek a faluban. Vannak, akik szerint a házban élő férfi és nő korábban befogadott egy rászoruló személyt, aki azonban egy ideje már nem él velük. Néhányan úgy gondolják, hogy ez az illető ölhette meg a párt és kegyetlen módszerrel végeztek velük. A szoljon.hu információi szerint baltával mért csapásokat a fejükre a gyilkosuk.

– Talán még ötvenesek se, annál fiatalabbak voltak – fűzte hozzá egy, a végzetes helytől nem messze lakó férfi. Ő mindenekelőtt azt hangsúlyozta: az esetről semmit sem tud. – Élettársak voltak, nem házasok. A férfinek, aki nem is tószegi, korábban meghalt a felesége, ezzel a hölggyel élt most együtt. Elvoltak. Nézzék meg a házat, s annak környékét, az sokat elmond az életmódjukról – fogalmazott.

 A rendőrség rendkívül nagy erőkkel van jelen a településen és délután egy körözési fotót is kiadott a feltételezett elkövetőről, elfogatóparancs volt érvényben ellene.

Pár órával ezután azonban a rendőrség eltávolította honlapjáról a körözési felhívást. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt mondta a hírportálnak, hogy még ma részletes felvilágosítást ad a kettős gyilkossággal kapcsolatban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában