Celebfigyelő

2023.05.22. 16:15

Világhírű színésznő segíti a Margit-negyed fejlődését

A modell-színésznőről elmondható: szép, csinos és még okos is. Ugyanis ötösre államvizsgázott. Andrea, aki modellként kezdte pályafutását, most Budapesten él, a Margit körút környékén.

TEOL

Forrás: Facebook

Az élet nagy forgatókönyvíró, nyilatkozta 15 évig élt külföldön, majd 4-5 évvel ezelőtt döntött úgy, haza költözik, ugyanabba a lakásba, amelyben egyetemistaként élt. Ma már nyugodtan mondhatom, hogy hazataláltam, nemcsak fizikai, hanem lelki értelemben is, nyilatkozta. A saját házuk társasházi közgyűlésein is részt vett, sürgetve annak felújítását. Ekkor döntötte el, nagyobb részt vállal a kerület ügyeit érintő eseményeken, helyi civil szerveződésekben.

A világ változik, már nem mindig azokra a klasszikus szolgáltatásokra van szükség, mint régen, mondta. Egyre nagyobb hangsúlyt kap a share economy. Ahogy az autókat, a bicikliket is megosztjuk egymás között, ugyanúgy lehet egy fúrógépet is közösen használni, vagy egy létrát, egy fűnyírót vagy egy irodát.

– Budapesten születtem, de vidéken nőttem fel, a nagymamám itt lakott, minden hónapban jöttünk Budapestre, és tátott szájjal néztem a kirakatokat, a metrót, a nagyvárosi életet, mint vidéki kislány. Nagyon vágytam Budapestre egész gyerekkoromban. Örülök, hogy itt élhetek, és hogy van eszközöm arra, hogy tehetek a közvetlen környezetem szépítéséért – mondta a híresség.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!