Celebfigyelő

2023.07.12. 08:59

Tanítványai is köszöntötték Zsikó Zsuzsannát

Zsikó Zsuzsanna alsónyéki népdalénekes hálás szívvel köszönte meg a születésnapi jókívánságokat, köszöntéseket a közösségi oldalán. A születésnapja igazán különlegesen telt.

Brunner Mónika
Zsikó Zsuzsanna hálás volt a köszöntésekért
Forrás: TN archív

"Kedves Barátaim! Hálás szívvel köszönöm a születésnapi jókívánságokat, köszöntéseket! Igazán különlegesen telt a napja, hiszen épp a VI. Göcseji Népzenei Táborban éneket oktatok és mondhatom, egyik meglepetés után érkezett a másik…  Az egyik ilyen volt, hogy a fehérvári konzis tanítványaim közül (akik nem táboroznak idén velünk) négyen (plusz két szülő) a sok-sok km ellenére elutaztak hozzánk Szécsiszigetre, hogy felköszönthessenek. Az esti órákban érkeztek lakóautóval, így részesei lehettek a tábori hangulatnak is. Mint kiderült, a lányok már február óta szervezték-tervezték a nagy utazást! Semmit nem sejtettem… Köszönöm, köszönöm, köszönöm…  Szeretettel és barátsággal kívánok mindenkinek jó egészséget, boldogságot" – írta közösségi oldalán az énekesnő. 

Mint ismert, Zsikó Zsuzsanna Junior Prima Díjas népi énekes, a 2014 és 2018-as Fölszállott a páva döntőse. A Prima-díjas Zsikó zenekar szólistája. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerzett előadóművész-tanár diplomát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!