Celebfigyelő

2023.08.28. 09:23

A Jóban Rosszban sorozat Margit nővérjét mindenki szerette

Sokan hiányolják a képernyőről Brózik Klárát, a Tamási származású színésznő akit a TV2 Jóban Rosszban Margit nővéreként szeretett meg az ország. A TEOL portálnak adott exkluzív podcast interjújában bevallotta, hogy miért veszítette el érdeklődését színész szakmája iránt.

Brunner Mónika

Sokan hiányolják a képernyőről Brózik Klárát. (Beküldött fotó)

Brózik Klára elmondta, hogy 2011-ben szállt ki a TV2 Jóban rosszban című szappanoperájából, és 2016-ig volt látható a színpadon. Nem szeretett volna tovább a szakmában tevékenykedni. 

– Megpróbáltam több lábon állni, már akkor is, mert tudtam, hogy egyszer vége lesz a sorozatnak, vagy előbb, vagy utóbb. Aztán hét évet végül is Margitkaként töltöttem, de az igazság az az, hogy én mindig azt csináltam, ami engem érdekelt – mesélte a TEOL podcast interjújában, hozzátéve, hogy az egyre jobban elkezdte érdekelni az emberek viselkedése, annak mozgatórugói, tehát a pszichológia. Úgyhogy azért kezdett el mással foglalkozni, mert más érdekelte. 

– Máshol tartott az életem, és mivel egy van, - én ezt vallom -, szerettem volna olyan dolgokat megélni, megtapasztalni, ami kihívást jelent, és ami érdeklődéssel és szenvedéllyel tud eltölteni mindennap. Kicsit kiégtem Timi, az volt az igazság – mondta el a riporternek, Tóth Tímeának Brózik Klári.

Brózik Klári jelenleg coachként dolgozik, egyfajta mentális személyi edző. A TV2 Jóban rosszban utolsó részeit 2022-ben vetítették le.

Podcast adásunkban bővebben is mesélt arról, hogy mit csinál most nap mint nap nagy örömmel és odaadással.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!