Celebfigyelő

2023.12.31. 12:28

Zsikó Zoltán köszönetet mondott a Tolna vármegyei vadászoknak

Zsikó Zoltán, a Zsikó Zenekar alapítója, valamint a Tolna Vármegye Önkormányzata Közgyűlésének alelnöke Facebook oldalán mondott köszönetet a Tolna vármegyei vadászoknak és támogatóknak, hogy az Országos Jótékonysági Vadászat során gyűlnek az adományok a Tolna vármegyei Balassa János Kórház gyermekosztálya számára.

Brunner Mónika

Zsikó Zoltán a fotón Horváth István országgyűlési képviselővel látható (Fotó: Ruip Gergő)

Zsikó Zoltán alsónyéki származású zenész- politikus köszönetet mondott a Tolna vármegyei vadászoknak és támogatóknak, hogy évről évre összefognak a nemes cél érdekében. Az alelnök Horváth István országgyűlési képviselőnek is köszönetet mondott, hogy az első pillanattól támogatta az eseményt.

A politikus a közösségi oldalán ismertette, hogy immár tizenegyedik alkalommal megrendezett Országos Jótékonysági Vadászat akciónak országszerte több mint ezer résztvevője van és több mint háromszáz vállalkozás állt mellé. Zsikó Zoltán a vadászat Tolna vármegyei nagykövete. A vármegyei nyitórendezvényen, Alsónyéken, a Művelődési Házban köszöntötte a vadászokat. 

Tolna vármegyében idén három helyszínen, több mint száz vadásznak és támogatónak köszönhetően gyűlnek az adományok, a Balassa János Kórház gyermekosztálya számára

 – írta a Facebookon, hozzátéve, hogy az ország leghatékonyabb karitatív programja az Országos Jótékonysági Vadászat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!