Celebfigyelő

2024.02.11. 13:30

Visszatért a színpadra a koronavírus-fertőzés után az énekes

Visszatért a színpadra Kovács Gergő szekszárdi énekes, aki a múlt év végén koronavírus-fertőzés miatt mondta le az összes előadását. A közösségi oldalán azonban már látszik, hogy visszatért a színpadra, nőnapon Diósberényben ad koncertet.

Brunner Mónika
Visszatért a színpadra Kovács Gergő. Fotó: beküldött 

Sokan aggódtak Kovács Gergő énekesért, aki múlt év decemberében Facebook oldalán jelentette be, hogy koronavírus fertőzést kapott. Portálunknak adott interjújában elmondta, hogy a lehető legrosszabbkor kapta el a betegséget, az összes adventi és karácsonyi előadását le kellette mondania. 

– Az utóhatások, mint például a köhögés és a hangi elváltozások tünetei sajnos még sokáig eltarthatnak, de idővel helyre fogok jönni – nyilatkozta akkor portálunknak. 

Mostanra azonban már szerencsésen változott a helyzet, Kovács Gergő visszatért a színpadra, és immár ezt tudatja rajongóival: 

A közeledő Nemzetközi Nőnap alkalmából Diósberényben is találkozhatunk! Köszönöm a meghívást Tillmann András László polgármester úrnak és Wilhelm Jánosnak

–  írta közösségi oldalán. A fellépése március kilencedikén lesz a diósberényi Művelődési Házban.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!