Celebfigyelő

2024.04.20. 09:58

Elkapkodják a jegyeket a szekszárdi Béres Bence színész előadásaira

Elkapkodják a jegyeket a budapesti Katona József Színház művésze, a szekszárdi származású Béres Bence előadásaira. A legutóbbi adatok szerint például a május harmadikai Madách Imre Az Ember tragédiája című előadásra van hely.

Brunner Mónika

Béres Bence egykori Garay gimnazista a neves Katona József teátrum társulatának tagja

Forrás: Katona József Színház

Elkapkodják a jegyeket Béres Bence színművész előadásaira, május harmadikán lehet őt legközelebb a színpadon látni azoknak, akik ezután szeretnének belépőt váltani. 

Az Embtrag című előadás szövegváltozatát Madách Imre drámai költeménye és Nádasdy Ádám prózai fordítása alapján Szabó-Székely Ármin készítette. A rendező Székely Kriszta, szerepel a Katona József Színház honlapján.

Béres Bence a színház honlapján található interjúban elmondta, hogy a Tolna vármegyei Medinán nőtt fel: 

„Azért azt el kell mondanom, hogy én nem vagyok egy igazi falusi fiú, mivel a családi otthon valójában mindig Szekszárd volt, csak hosszú ideig falun éltünk. Az iskoláimat is Szekszárdon végeztem. Kicsit olyan sehonnainak is éreztem magam emiatt. A városban falusi voltam, falun meg a városi gyerek. De azt már a Garay gimnáziumban tudtam, hogy Pestre szeretnék jönni továbbtanulni. Szerencsére a szüleim mindig mindenben támogattak minket a testvéreimmel." 

Béres Bence több darabban játszik a Katona József Színházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!