Kvízelítő

2018.12.02. 09:30

Bonyhádi diákok nyerték a Vágó István vezette vetélkedőt

Hargitai Éva

Fotó: Beküldött kép

Remek hangulatban zajlott le a tizenötödik, jubileumi Kvízelítő nemrég a bonyhádi Petőfi Sándor gimnáziumban. Ehhez hozzájárult az is, hogy a megmérettetés levezetésében idén is – immár hatodik alkalommal – szerepet vállalt Vágó István közismert televíziós műsorvezető. A vetélkedőn nyolc csapat vett részt meghívásos alapon: két-két csapat képviselte Nagykanizsát, Dombóvárt, Keszthelyt és Bonyhádot – tájékoztatott Gruber László, a verseny főszervezője. A diákok az első forduló során egy tesztet töltöttek ki, majd három „nyomógombos” fordulóban bizonyíthattak, hol egyedül, hol párban, hol a teljes csapattal. Az első helyen a Galág Botond Balázs, Zareczky András és Ömböli Csaba alkotta helyi hármas végzett. A második helyezett nagykanizsai, a harmadik dombóvári csapat lett.

Gruber László azt is elárulta, hogy a megmérettetésen indult bonyhádi növendékek közül négyen hamarosan egy televíziós, általános műveltségi vetélkedőn is részt vesznek majd. Ezt a próbát tavaly petőfis csapat nyerte, akkor egy vatikáni út volt a jutalmuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában