Gyermeklánc Óvoda

2020.02.25. 12:30

Fejlesztésre fordítják a bál bevételét

Foray Nándor

Fotó: Mártonfai Dénes

Megszervezte a szülők-nevelők bálját a Szekszárdi Gyermeklánc Óvoda is. A kalapos-ünneplős gyermekek nyitótáncát a felnőttek keringője követte, a zenét a pécsi 4For­You Zenekar szolgáltatta a Babits Mihály Kulturális Központban szombaton.

Városi rendezvénnyé nőtte ki magát ez a bál. Városvezetők, vállalkozók és cégek támogatása révén rengeteg értékes felajánlás, tombolatárgy gyűlt össze. Hollendusné Bíró Anett intézményvezető, a Szekszárdi Gyermeklánc Alapítvány kuratóriumi elnöke így fogalmazott: – A bál bevételét mindig egy fejlesztési elképzelés megvalósítására fordítjuk. Akik az idei évben eljöttek, támogatták a közös, jövőbeni céljaink megvalósítását. A szülői szervezettel közös terveink között szerepel mozgásfejlesztő eszközök vásárlása, és az óvoda udvarának, bejáratainak barátságosabbá, gyermekbaráttá tétele interaktív eszközökkel, zöld flórával. A szabad mozgást segítő mobil eszközök vásárlásával szeretnénk gyermekeink játéklehetőségeinek tárházát gazdagítani, mozgáskultúrájukat fejleszteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában