Sokan támogatnák a megyei kórházat

TEOL

Fotó: Makovics Kornél

Az utóbbi időben nagyon sok támogatási felajánlás érkezett a Tolna Megyei Balassa János Kórházhoz, ahol zajlik a járványkórházi működésre való szakmai és logisztikai felkészülés. Az intézmény közleménye szerint érzékelik a járványra való felkészülés kapcsán a kórház munkatársai felé áramló megnövekedett biztatást, szeretetet, a lakosság óriási segítő szándékát, tenni akarását.

Annak érdekében, hogy a helyiek által mozgósított erőforrásokat a leghasznosabban tudják felhasználni a betegek minél sikeresebb gyógyítása érdekében, kérik a lakosságot, hogy felajánlásaikat, segítő ötleteiket a [email protected] e-mail címre írják meg. A felajánlókkal a kórház munkatársai célzottan veszik fel a kapcsolatot, a támogatásokról, valamint a szükséges segítségekről pedig a kórház weboldalán adnak hírt.

A Gyakorlóiskola diákjai rajzaikkal. Fotó: portal.tmkorhaz.hu

Az intézmény honlapján fejezte ki köszönetét a PTE Illyés Gyula Gyakorlóiskola 1. c. osztályának is, akik rajzaikkal biztatták az egészségügyben dolgozókat. Ugyanakkor elismerésüket fejezték ki, amiért otthon maradnak és tanulnak a gyerekek, mert így ők is sokat segítetek abban, hogy minél kevesebb ember kapja el a betegséget, és minél kevesebben kerüljenek egyszerre kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában