LEGO

2021.05.11. 17:01

Már mi is megépíthetjük a Jóbarátok ikonikus jeleneteit

TEOL

Fotó: Beküldött kép

A LEGO Csoport bemutatta legújabb szettjét, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy megépíthessék kedvenc jeleneteiket a Jóbarátok című ikonikus tévésorozatból – derül ki a cégcsoport portálunkhoz eljuttatott közleményéből. A 2048 elemből álló készletben viszontláthatjuk Monica és Rachel, valamint Chandler és Joey New York-i lakását – és persze a lakásokat összekötő folyosót is.

Az exkluzív részletekkel ellátott LEGO A Jóbarátok lakásai készlettel olyan pillanatok is visszaidézhetők, mint például, amikor Monica a fejére húzta a hálaadási pulykát, vagy amikor még Joey és Chandler egyetlen bútora egy kenu volt, vagy amikor Phoebe babaháza lángra lobbant.

Beküldött képek

A szett emellett még sok más kiegészítőt is tartalmaz: a bökőszerszámot, Phoebe ijesztő művészi alkotását, azaz Gladyst, a padlóra eső sajttortát, a nagy fehér kutyaszobrot, a csibét és a kacsát, és még sok minden mást. A készletnek köszönhetően a rajongók az eredeti forgatási helyszínt is megcsodálhatják a stúdiólámpákkal együtt, és lehetőségük van arra is, hogy különválasszák vagy a folyosó segítségével összekapcsolják a két lakást.

A készletben ezen kívül megtalálhatók a csapat összes tagját ábrázoló új minifigurák a legemlékezetesebb ruháikban: az ikonikus kockás szoknyáját viselő Rachel; a szűk bőrnadrágos Ross; Monica a kötényével; Phoebe a klasszikus virágmintás öltözékében; a merész mintás nyakkendőt és öltönyét viselő Chandler; és Joey, aki Chandler összes holmiját felvette. És ez még nem minden, hiszen legelőször láthatjuk Janice minifiguráját is a legtarkább ruhájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában