Törzshely 2022

2022.02.12. 09:30

Csilla-kávét fogyaszt szívesen a bonyhádi Muzsikus

Ha egy finom, aromás feketét szeretne felhajtani vagy egyedül, vagy társaságban, a Bonyhádon élő Kovács Gábor számára nem kétséges, hogy hova tér be.

Sz. Á.

Illusztráció: Shutterstock

– Ebből a szempontból a Csilla kávéház a törzshelyem – közölte a Muzsikus névvel is felruházott, ismert zenész, a Kárikittyom Anticeleb Orchest­ra alapítója és vezetője. – A művelődési házzal átellenben, a polgármesteri hivatal melletti üzletsoron található ez a helyszín, tehát nem messze a központtól. 

De nem csak a közelség miatt járok ide. Hanem azért is, mert a kiszolgálás igen szívélyes, mondhatni családias. 

A választék széles, nem csak a különböző, különleges kávékat és egyéb italokat tekintve, mert vannak itt például sütemények, tortaszeletek is. 

Sok zenészkollégám és barátom is kedveli ezt a kávéházat, tehát amikor belépek az ajtón, akkor gyakorta találom magam régi ismerősök, hasonszőrű társak között. Ilyenkor persze elbeszélgetünk egymással, és az ízletes kávén kívül egy-egy sör is elfogy... De a lényeg az az egyedülálló hangulat, amivel csak itt találkozom. 

Olvasóinktól viszont azon vendéglátóhelyekre kérünk javaslatot, amelyek kedvesek a szívüknek. Törzshely 2022 játékunk első szakasza a TEOL.hu oldalon február 14-ig tart. 

Nevezni akár vendégként, akár tulajdonosként is lehet. A jelöléseket három kategóriában (megyeszékhely, város, község) várjuk. A nevezéshez nem kell mást tenni, mint az oldalunkon kitölteni a jelölési űrlapot és feltölteni egy, a helyről készült képet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában