Látványosság

2022.12.29. 14:30

Oldtimerek, retro járgányok lepik el a főteret

Száraz idő esetén felejthetetlen élményben lehet része annak, aki Pécsre látogat december 30-án - írja laptársunk, a Bama.hu.

TEOL (Bama.hu)

Újra megrendezik az évzáró veteránautós felvonulást Pécsett (Fotó: OT Pécs)

Szilvesztert megelőző nap, délelőtt tíz órától 1995 előtt gyártott járművek érkeznek a Széchenyi térre az Oldtimer Club Pécs jóvoltából. Minden klubtagot és a rendezvényre ellátogatót forró teával és finom pogácsával várnak a szervezők. Egészen délután egy óráig csodálhatják meg az érdeklődők a szebbnél szebb járgányokat. Az esemény pedig egy közös városi gurulással zárul, amelyen a KRESZ szigorú betartásával mindenki részt vehet.

Ha esetleg valaki lemaradt volna a Pécs központi terére szervezett rendezvényről, de szeretné a retro autók világának részeivé válni, akkor érdemes figyelni a délutáni gurulás menetrendjét. A verdák a Hunyadi úton tűnnek fel előszőr, majd tovább haladnak egészen Expo Center parkolójáig, érintve az Ágoston teret, a Lánc utcát, a Rákóczi utcát, a Siklósi utcát, a Maléter Pál utcát, a Nyugati ipari utcát, valamint a Fűzes dűlőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában