TV-ajánló

2023.06.26. 12:41

Elhajlási engedély

F. E. B.

A kép illusztráció.

Cincognak az egerek 
Egészen biztos vagyok benne, hogy sok férfi álma lenne egy elhajlási engedély. Hogy ez pontosan mit is takar? Ezt Rick (Owen Wilson) és Fred (John Sudeikis), a két férj egy közel kétórás filmben mutatja be nekünk. A filmben sok vicces és drámai jelenetnek lehetünk tanúi. A két férj egy teljes hétig kap szabadságot a házasságából, és azt csinálhatnak büntetlenül, amit csak akarnak, elszámolniuk sem kell. Mind a ketten szeretik a feleségüket, mégis más nőket is méregetnek az utcán, amit a nejeik megunnak, ezért kapnak egy hetes kimenőt tőlük. Kérdés, hogy ez elég lesz-e arra, hogy rájöjjenek, a szingli élet valósága nem is olyan vonzó, mint amilyenre emlékeztek. Lehet, hogy nem is olyan egyszerű a nők elbűvölése, meghódítása, hiába a sok erőfeszítés? Sokszor az eget rengető elképzelés után a valóság realitása arcon üti az embert. 

A film remekül mutatja be, hogy mekkora különbség van a nők és férfiak között a párválasztás során. Míg Rick és Fred vért izzad, hogy felcsípjen valakit, addig a feleségeik fülük botját sem mozgatják, mégis udvarolnak nekik. Érdemes megnéznie a vígjátékot minden olyan párnak, akik úgy gondolják, a szürke mindennapokban kicsit elmúltak már a romantikus pillanataik, de azok is garantáltan jól szórakoznak, akik egyedülállók.

Elhajlási engedély, Viasat3, 21 óra 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában