TV-ajánló

2023.06.03. 14:42

Harry Potter és a Titkok kamrája

TEOL

Többféle elemzés is készült már arról, miért lett olyan nagy siker a kis varázslótanonc története. Harry Potter kalandjai ugyanis a kezdetektől töretlen népszerűségnek örvendenek, és a globális folklór része lettek. Talán azért, mert előtte a varázslók és varázslatos lények csak a távoli múltban léteztek, és ezt a titokzatos mesevilágot sikerrel építette be a szerző, J. K. Rowling a mi jelenlegi világunkba.

Daniel Radcliffe.

A könyvek sikere magával hozta a mozifilmeket, ezek egyikét vetíti  ma este a Cool TV. A Harry Potter és a Titkok kamrája című filmben Harry (Daniel Radcliffe) nyári vakációja szokásosan telik. Nem elég, hogy nehezen boldogul rokonaival, még legjobb barátai, Ron (Rupert Grint) és Hermione (Emma Watson) is mintha elfeledték volna. Hirtelen azonban megjelenik szobájában Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse Harryt, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort falai között. Az iskolában új rajongói akadnak, köztük a Feketemágia-ellenes Liga professzora, Gilderoy Lockhart (Kenneth Branagh). De még Lockhart sem képes megállítani az új, és minden eddiginél gonoszabb hatalmat, amely az iskolát fenyegeti.

Harry Potter és a Titkok kamrája, Cool TV, 19.45

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában