Party

2023.06.11. 09:07

Nagyon kellett már a Bazaar – hiánypótló Szekszárd új szórakozóhelye

A Tolna vármegyei fiatalok legnagyobb örömére világsztárral robbant be a köztudatba szombaton este Szekszárd új szórakozóhelye a Bazaar Music Garden. A hangulatfelelős ugyanis nem más volt, mint az egyik legismertebb magyar lemezlovas, Willcox. Balassa Péter és Póla Ákos, a klub tulajdonosai elmondták, szeretnék felpezsdíteni a szekszárdi éjszakákat, ezért mindenki nagy örömére egész nyáron minden szombaton fergeteges bulival várják a nagyérdeműt.

Farkas Eszter

– Szerintem nagy igénye van a fiataloknak a szórakozásra itt a megyében, de eddig nem volt olyan szórakozóhely, ahol például minden hétvégén sztárfellépővel rukkoltak volna elő. Nagyon örülünk a Bazaar-nak, arról nem is beszélve, hogy milyen profi teammel dolgoznak együtt – válaszolta kérdésünkre a 25 éves Dóri.

Fotó: Kiss Albert

A gyakorlott személyzet fesztiválokon dolgozik, így Ákos szavaival élve pillanatok alatt szolgálnak ki akár húsz embert is, nem lesz gond a kígyózó sorokkal.

– Pesten lakom, de Szekszárdon él a családom. Eddig nem lehetett a környéken sehova elmenni bulizni, szerintem ez a szórakozóhely mindenképp hiánypótló. Arról nem is beszélve, hogy biztonságban érzem magam nőként, ami szerintem egy nagyon fontos szempont nemcsak nekem, de másoknak is – emelte ki a 27 éves Petra.

A buliról hosszabban, képgalériával később jelentkezünk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában