Detektorral segít

2023.07.29. 20:51

Bármilyen ékszert megtalál akár a Balaton közepén is

Száz-kétszáz esetben is segít évente a balatonszárszói Bárányos Bence, aki fémkeresővel, búvárként kutatja a vízbe esett értékeket. Egyre többen fordulnak hozzá, hogy szívükhöz nőtt ékszerüket, leggyakrabb esetben jegygyűrűjüket keresse meg. Az elmúlt napokban is sikerült egy családnak örömet szereznie – számolt be róla a Sonline.

Teol.hu

Kétségbeesve hívta a búvárt a budapesti Kamároczki Tamás, mert strandolás közben elhagyta a jegygyűrűjét. 

Fotó: Sonline

– Járási nehézséggel élek, ezért a Balaton medrében a kezemmel lököm előre magam. A bójához érve vettem észre, hogy nincs az ujjamon a jegygyűrűm – mondta. – Szinte sokkos állapotba kerültem, hogy elvesztettem azt a tárgyat, amit a feleségem rám bízott, és a pap megáldott a házasságkötésem pillanatában – mondta elérzékenyülve a családapa. Tamás napokig nem tudott aludni, és étvágya sem volt. Családjával folyamatosan azon gondolkodtak, hogyan találhatnák meg az ékszert. Keresgélni kezdtek az interneten, s így akadtak a balatonszárszói Bárányos Bencére, aki tizenhárom éves kora óta fémkeresővel keresi a tó kincseit. Felhívták, és Tamás három nap múlva mehetett is a gyűrűért. 

A teljes cikket a Sonline.hu oldalon találja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában