Teol.hu podcast

2023.12.25. 14:00

A trendi karácsonyfa piros-fekete-fehér színekben tündököl – podcast

Janó Attiláné Puska Valéria szekszárdi hitoktató volt a Teol.hu podcast interjújának vendége a karácsonyi ünnepek alkalmából. Többek között a trendi karácsonyfáról is beszélt, ami piros, fehér és fekete színekben tündököl.

Brunner Mónika

Janó Attiláné elmondta, kisgyerekként zsebpénzéből vett ajándékokat

Forrás: MW

Janó Attiláné elmondta, hogy nagyon szereti a klasszikus piros színt, és ami még elegáns lehet a fehér, a feketével kombinálva. Akár az asztali díszítésen, akár egy kopogtatón, vagy magán az adventi koszorún, illetve a karácsonyfa díszítésén is. 

Ez nagyon elegáns, és az jut eszünkbe, hogy az elegancia és az ünnep összefonódik. A hófehér színek üzenete a tél, a hó, a gyertyák, kiegészítve különböző fényekkel csodálatos tud lenni. 

– A készülődést ilyenkor nem hagyom az utolsó pillanatra, nekünk már rég megvan a terv, szerintem már év elején megvolt. Pont azért, hogy ne azt érezzük, hogy a nyakunkon van az ünnep, hanem hogy a szívünkben már ott van bent az ünnep – tette hozzá Janó Attiláné. 

A beszélgetés folytatását holnap, azaz kedden 14 órától lehet meghallgatni a Teol.hu hírportálon.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában