Teol.hu videó

2024.01.24. 10:43

Szombaton tartották vármegyénk legjelesebbjét, a Rotary bált (videó)

Idén a mindössze a február közepén kezdődő nagyböjtig tartó néhány héten tartják báljukat az intézmények, baráti társaságok.

Szepesi László

Rotary bál

Fotó: Mártonfai Dénes

Módos Ernő, a soros elnöki tisztet második alkalommal betöltő alapító tag nyitotta meg a negyedszázados jubileumát idén ünneplő Szekszárdi Rotary Clubnak a Babits Kulturális Központ rendezvénytermében tartott hagyományos jótékonysági bálját.

Mint megnyitójában említette, az eltelt negyedszázad bizonyította a rotariánusok töretlen barátságát, segíteni akarását. Idei programjuk –, s erre fordítják a bál, a tombola bevételét – a hátrányos helyzetű tehetséges fiatalok és a gyermekotthonokban nevelkedők segítése.

A bál védnöke, Gyurkovics János alpolgármester köszöntőjében arról beszélt, hogy a rotary club különleges helyet foglal el Szekszárd életében. Mert ez az ízig-vérig civil szervezet nem kér, hanem ad. A világnak lassan 120 éve, Szekszárdnak pedig több mint 25 esztendeje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában