Tündérszépek szépségverseny

2019.02.18. 16:20

Elkezdődött a verseny: lehet szavazni és még jelentkezni is!

TEOL

Fotó: Mártonfai Dénes

Mint arról többször beszámoltunk, már elkezdődött és jelenleg is tart a Tündérszépek szépségverseny Tolna megyei fordulójának előzsűrizése, valamint a nevezett és kiválasztott lányok fotózása. A megye szinte minden részéről jelentkeztek fiatal nők, hogy megmérettessék magukat a 3 millió forint összdíjazású szépségverseny első fordulójában. A zsűri közülük választotta, illetve választja ki azokat, akik lehetőséget kapnak rá, hogy induljanak az ország Tündérszépe címért.

Sőt, a kiválasztott nevezők bemutatása, a verseny első fordulója is elkezdődött a mai napon. A már fotózáson részt vett lányokat a teol.hu hírportálon, valamint a Tolnai Népújság hasábjain is bemutatjuk. Minden nap egy újabb versenyzőt. Míg a lapban két fotójuk és rövid bemutatkozásuk, addig hírportálunkon a róluk készült rövid videó mellett képgaléria is megtekinthető.

Szavazni a teol.hu főoldalán található képre kattintva, majd az aloldalra jutva a szívecskékkel lehet. A közönségtől kapott értékelések nyomán hárman, a szerkesztőség zsűrijének döntése alapján pedig egy versenyző jut majd be a regionális fordulóba. Így legfőképpen a közönségen fog múlni, hogy ki képviseli megyénket a régiós és majdan az országos döntőben, szóval érdemes gyűjteni a pozitív értékeléseket.

Aki úgy érzi, hogy neki is ott lenne a helye a lányok között, még nem maradt le semmiről, hiszen még most is lehet nevezni a versenyre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában