Év ifjú párja fotóverseny

2018.01.17. 11:30

A humor és a kreativitás az esküvői fotók elengedhetetlen kelléke lett

Még mindig tart az Év ifjú párja fotóversenyünk, nekünk nagyon tetszenek a képek, meg is mutatjuk eddig milyen ötletes alkotások érkeztek.

TEOL, a borítókép Brigi és Norbi fotója

Szép számmal érkeztek eddig is szebbnél szebb esküvői fotók az „Év ifjú párja” elnevezésű fotóversenyünkre, melyre több mint 20 ezer szavazat érkezett. A szép fotókon kívül örömmel tapasztaltuk, hogy idén milyen kreatívak voltak a menyasszonyok és vőlegények. Nem is gondolnád, mi minden szerepelhet egy esküvői fotón. Például festék? Vagy bűvésztrükk? Esetleg gondolnád, hogy az ifjú pár a nagy napon egy tó vizében állva fotózkodik? A képeket látva biztosan állíthatjuk, hogy az elmúlt esküvői szezonban a kreativitásé és a humoré volt a főszerep. Mutatjuk a szerintünk legötletesebb alkotásokat!

Az első képen Andi és Tamás szerepel, akik igazán sok színt vittek a nagy napba.

Ez a kép vajon hogyan készülhetett? Minden elismerésünk Ilusnak és Sominak, akik bevállalták a bűvésztrükköt.

Menekül a vőlegény! Reméljük nem kapott segítséget, és még együtt van az ifjú pár, Orsi és Ervin.

A következő páros igazán bátor volt! Dóri és Dezső nem féltette az esküvői ruhát, egy igazán kreatív képpel leptek meg minket. Csak reménykedhetünk, hogy a ceremónia megelőzte a fotózást.

Attila és Zsuzsanna által hozunk egy példát az autós képekre is. Az idei fotópályázaton nagy sikere volt a járműveknek.

Az utolsó párunknál a hobbié lett a főszerep. A Kitti és Oszi nagy napján készült kép igazán tükrözi a személyiségüket.

Eláruljuk, az itt bemutatott képek között nem szerepel a legtöbb szavazatot gyűjtő párosé. Amennyiben kíváncsi vagy a többi fotóra is, akkor ITT megtekintheted őket, és szavazz is bátran azokra, amelyek megtetszenek.

Január 31-ig még várjuk az ifjú párok jelentkezését, szóval aki az előző évben házasodott ne késlekedjen!

A szavazók között is sorsolunk! Utóbbi nyereményjátékunk 2018. január 18-ig tart, és minden nap egy páros belépő talál gazdára a 16. Pécsi Esküvő kiállításra. Nem kell mást tenni, mint helyesen válaszolni az ITT feltett kérdésre, és nagy eséllyel január 20-21-én te is részt vehetsz a 16. Pécsi Esküvő kiállításon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!