rendőrségi hírek

2019.02.26. 17:22

A vezetési és a pihenőidőt ellenőrizték

A nehéz tehergépkocsikat és a buszokat ellenőrizték.

TEOL

Budapest, 2018. március 8. Közúti gépjármû-ellenõrzés Szentendrén 2018. március 8-án. A Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Balesetmegelõzési Bizottsága és a Szentendrei Rendõrkapitányság közös szervezésében Nõnapi figyelem elnevezéssel tartott közúti ellenõrzést. MTI Fotó: Mohai Balázs

Fotó: Illusztráció (MTI archív)

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján hajtotta végre a rendőrség Tolna megyében is a TISPOL Truck & Bus elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzést 2019. február 18-24. között.

A közúti ellenőrzés ezúttal a nehéz tehergépkocsik és az autóbuszok ellenőrzésére irányult, melynek során elsősorban a vezetési- és pihenőidővel kapcsolatos, valamint a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását és a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálták. A Tolna megyei rendőrök az ellenőrzéseket társhatóságok bevonásával hajtották végre. A megye útjain a rendőrök az európai kampány ideje alatt 47 tehergépkocsit, illetve autóbuszt vizsgáltak, ennek során 17 esetben találtak valamilyen szabályszegést – adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nehéz tehergépkocsikat és a buszokat ellenőrizték. Fotó: Országos Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában