rendőrségi hírek

2019.10.23. 09:44

Nem akart gyalogolni, elkötött egy autót a hazaútra

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 23 éves kaposszekcsői férfival szemben folytattak jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

TEOL

Forrás: Shutterstock

Egy dombóvári férfi tett feljelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki a feljelentő használatában lévő Seat típusú kisteherautót ellopta a város egyik utcájáról. A gépkocsit szeptember 9-én találták meg a város mellett fekvő tó partján.

Az eset kapcsán a dombóvári rendőrök indítottak büntetőeljárást, melynek során azonosítottak egy 23 éves kaposszekcsői férfit, akit kihallgattak jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető arra hivatkozott, hogy szeptember 7-én nem akart gyalog hazamenni, mert fáradt volt, ezért beült egy nem messze parkoló járműbe, melyben a kulcs is benne volt. A férfi – akinek vezetői engedélye sem volt – nem jutott el hazáig, mert útközben az autóból kifogyott az üzemanyag.

Fotó: TMRFK

A dombóvári rendőrök az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában