rendőrségi hírek

2020.05.09. 11:26

Késsel szúrta fejbe ismerősét, aki gereblyenyéllel válaszolt

TEOL

Forrás: police.hu

Május 7-én a déli órákban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy dombóvári ház előtt több férfi összeverekedett, majd egyikük fejen szúrta a másikat. Az egyenruhások haladéktalanul a helyszínre mentek, s adatgyűjtésük során kiderült, hogy két helyi és egy csibráki lakos vitája fajult tettlegességig.

Egy 20 éves dombóvári férfi, miután az utcán meglátta 25 éves csibráki ismerősét – korábbi sérelmei miatt – előbb becsmérelni, majd ütni kezdte, aztán dulakodás közben egy késsel fejbe szúrta a csibrákit. Az idősebb férfi, miután észlelte, hogy megszúrták, egy földön fekvő gereblye nyelével megütötte támadóját. A hangoskodást követően az utcára jött a 20 éves férfi 17 éves öccse, s a verekedést látva, egy késsel kergetni kezdte a 25 éves férfit.

Fotó: police.hu

A rendőrök mindhárom személyt elfogták, majd a rendőrségre előállították. Mindhármukat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt hallgatták ki. A 20 éves elkövetőt a garázdaságon túl súlyos testi sértés kísérletével is meggyanúsították, őrizetbe vették, és a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására is – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában