rendőrségi hírek

2020.05.10. 09:51

Figyelmetlenségével súlyos sérülést okozott

A Szekszárdi Rendőrkapitányság maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatott eljárást egy 66 éves nővel szemben.

TEOL

Forrás: Shutterstuck

Fotó: Illusztráció

A nyomozás adatai szerint tavaly augusztus 8-án a délutáni órákban Szekszárdon, a Béri Balogh Ádám utcában személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Egy személygépkocsi haladt a belső forgalmi sávban, s sorolt át a külső sávba, ám az ott közlekedő motorkerékpárnak nem biztosított elsőbbséget. A motoros vészfékezett, balra dőlve az úttestre esett, és súlyos sérülést szenvedett.

Az autó sofőrjét gyanúsítottként hallgatták ki maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozása miatt.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában