rendőrségi hírek

2020.05.22. 13:24

Őrizetbe vették a faddi sorozatbetörőt

TEOL

Forrás: police.hu

Sorozatbetörőt fogtak el nemrégiben a Tolnai Rendőrőrs munkatársai. Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy május 15-én egy szekszárdi lakos tett feljelentést, miután észlelte, hogy május 13. és 15. között valaki betört a Fadd-Domboriban lévő nyaralójába és annak melléképületébe, s onnan horgászfelszereléseket és egyéb használati tárgyakat lopott el. A feljelentést követően további személyek jelezték a rendőrségen, hogy üdülőtelepi házukba ismeretlen tettes betört, és használati tárgyakat, szerszámokat, egyéb eszközöket vitt el. Az elkövető hét nap alatt hat nyaralót tört fel Fadd-Domboriban.

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai a helyszíni szemléket követően adatgyűjtésbe kezdtek, és néhány napon belül azonosították a betöréssorozat elkövetőjét, egy 42 éves faddi lakost. A férfit otthonában elfogták, majd a rendőrségen elszámoltatták. A nyomozók eddig négyrendbeli lopás vétség és kétrendbeli lopás bűntett elkövetésével gyanúsították meg a férfit.

Fotó: police.hu

A betörő otthonában és az általa elmondott területeken tartott kutatás során számos – a nyaralókból ellopott – tárgyat foglaltak le. A férfi részben elismerte a bűncselekmények elkövetését, azonban tettére magyarázatot nem adott.

A tolnai rendőrök az elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában