baleseti összefoglaló

2021.01.25. 10:01

Három sérüléses baleset történt a hétvégén

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén a rendőrök három sérüléses és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

TEOL

Forrás: TMRFK

Súlyos sérüléssel járó baleset történt Decs belterületén január 23-án délelőtt. Egy 58 éves őcsényi férfi közlekedett személygépkocsival, amikor a vasútállomás irányából a Terv utca irányába nem biztosított elsőbbséget a neki balról, a védett úton szabályosan közlekedő kerékpárosnak és összeütköztek. A baleset következtében a biciklis az úttestre zuhant.

Egy 68 éves férfi közlekedett január 23-án 10 óra 35 perc körüli időben járművével a 6533-as úton Zomba irányából Bonyhád irányába, amikor letért az úttestről, és egy fának ütközött. Az autó vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: TMRFK

Egy 21 éves nő közlekedett január 23-án dél körüli időben személyautójával a 61-es számú főúton Tolnanémedi irányából Simontornya irányába, amikor letért az úttestről és a jobb oldali vízelvezető árokba csapódott. A baleset következtében a jármű vezetője és utasa is könnyebben megsérült.

A megye területén az egyenruhások további hat anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában