Baleset

2021.02.02. 08:47

Árokba borult egy autó a 61-es főúton (Frissítve!)

TEOL

Forrás: TMRFK

Személyi sérüléses baleset történt február 2-án 7 óra 56 perckor a 61-es főút 47-es kilométerszelvénye közelében, Tamási térségében. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy kocsi fának ütközött, majd felborult. A balesetben az autó sofőrje megsérült.

A helyszínre a tamási önkormányzati és a simontornyai önkéntes tűzoltók érkeztek. Az egységek a helyszínelést követően áramtalanítják az autót.

A helyszínelés és a műszaki mentési idejére félpályás útlezárásra kell számítani az arra közlekedőknek. A forgalmat rendőrök irányítják – adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Frissítés:

Az eddig rendelkezésre álló információk szerint egy személygépkocsi vezetője közlekedett Pincehely felől Tamási irányába, amikor ismeretlen körülmények között letért az útról, az árokba hajtott, majd felborult. A balesetben az autó sofőrje az elsődleges információk szerint könnyebben sérült.

Fotó: TMRFK

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Borítóképünk: a balesetet szenvedett jármű a tetején állt meg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában