Ki látta?

2021.11.04. 12:58

Eltűnt autó megtalálásában kér segítséget a rendőrség

TEOL

Forrás: TMRFK

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy szekszárdi férfi október 30-án Kerékhegyen levő tanyájára indult az IIL-116 forgalmi rendszámú Fiat Tipo személyautóval, azonban az oda vezető úton a járművel megcsúszott. A sofőrnek egy férfi és vélhetően annak fia segített, s mert a jármű működésképtelenné vált, ezért hazavitték. Az autó tulajdonosa később vissza akart menni a gépkocsijáért, de annak pontos helyére nem emlékezett.

A nyomozók által beszerzett adatok alapján az autó feltételezhető feltalálási helye Szekszárdon a Zápor utca, Sauli-völgy és a Kerékhegyi út közötti területen lehet. Az autó egy szürke színű, 1994-es évjáratú Fiat Tipo. Az első része sérült, az elülső lökhárítója feltételezhetően leszakadt.

A fotó illusztráció.

A szekszárdi rendőrök kérik, hogy aki az autó feltalálási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/501–106-os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a Telefontanú 0680/555–111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon – adta közre a felhívást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában