rendkívüli haláleset

2021.11.02. 19:22

Temető mellett bukkantak az eltűnt nő holttestére Dombóváron

Lakossági bejelentés nyomán találták meg a holttestét annak a kapospulai nőnek, akinek több mint egy hete veszett nyoma.

Ihárosi Ibolya

Forrás: Shutterstock

Mint korábban már megírtuk, miután az asszonyt a rendőrségnek sem sikerült megtalálni, a lakosság segítségét kérték Visnyei Józsefné kapospulai lakos eltűnése ügyében. Az 57 éves asszony október 22-én munkahelyéről ismeretlen helyre távozott, és a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre.

Az asszony holttestét lakossági bejelentésre, október 31-én délután találták meg a dombóvári kertvárosi temető mellett egy árokban.

Idegenkezűségre, vagyis erőszakra, emberölésre utaló jelet nem találták, ezért az ügyet rendkívüli halálesetként kezelik és hatósági közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Az asszony halálának pontos okát a hatósági boncolást követően lehet megmondani, válaszolta a TEOL.hu kérdésére Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Eltűnt feleségét mindenütt kétségbeesetten kereste a férje, aki azóta az interneten is hangot adott mérhetetlen fájdalmának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában