Kék hírek

2022.03.26. 09:30

Ittasan vezetett a nő, fának ütközött autójával

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén március 25-én egy súlyos sérüléses és két anyagi káros baleset történt.

TEOL

A 61-es főúton történt a baleset (Fotó: TMRFK)

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt tegnap 22 óra 50 perc körüli időben a 61-es számú főúton. Egy 30 éves simontornyai nő az általa vezetett Opel típusú személygépkocsival közlekedett Simontornya irányából a Tolnanémedi felé, amikor a 36-os kilométerszelvény közelében autójával egy balra ívelő kanyarból kiérve letért az útról, a bal oldali árokba hajtott és egy fának ütközött.

A baleset során a hölgy súlyos sérülést szenvedett. A helyszínen elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Mentővel a kórházba szállították, ahol a véralkohol szint megállapítása céljából mintát vettek tőle és sérüléseit ellátták. A vétkes sofőr ellen a Tamási Rendőrkapitányság büntetőeljárást kezdeményezett – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Fotó: TMRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában