Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

2022.04.25. 10:55

Őz ugrott a kocsi elé

Két sérüléses és két anyagi káros baleset is történt Tolna megyében az elmúlt 24 órában.

Forrás: TMRFK

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén április 24-én két sérüléses és két anyagi káros baleset történt, ebből egy esetben vaddal ütközött a jármű, egy esetben a követési távolság betartása szabályainak megsértése miatt történt baleset - foglalta össze a TMRFK.

Személyi sérüléses baleset történt 2022. április 24-én hajnalban a 6535-ös számú mellékúton. Egy bonyhádi férfi közlekedett autójával Tevel irányából Bonyhád irányába. A 6-os kilométerszelvény közelében elmondása szerint egy őz ugrott a kocsi elé. Az ütközés elkerülése érdekében a kormányt elrántotta, a jármű megcsúszott, a partoldalnak csapódott és felborult. A sofőr és egyik utasa nem sérült meg, viszont az autóban utazó 17 éves fiú könnyű sérülést szenvedett. Őt a mentő kórházba szállította.

A 6532-es számú mellékúton is sérüléses baleset történt vasárnap, az esti órákban. Egy kurdi férfi közlekedett autóval Döbrököz irányából Dombóvár irányába.  A 25-ös kilométerszelvény közelében egy jobbra ívelő kanyarban feltehetően a sebessége helytelen megválasztása miatt áttért a bal oldali forgalmi sávba. Ott nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsi bal hátuljának, ami az oldalára borult és az út melletti árokban állt meg.  A vétlen sofőr könnyű sérülést szenvedett, a mentő kórházba szállította.

Forrás: TMRKF

Ezen kívül a rendőrök három főt elfogtak, kettőt előállítottak mintavételre. A szolgálatban levő állomány tagjai három büntető- és öt szabálysértési feljelentést tettek, valamint bevontak egy jogosítványt. Az egyenruhások egy biztonsági intézkedést hajtottak végre. A szonda három esetben mutatott pozitív értéket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában