Kék hírek

2022.04.05. 07:27

Vadelütések okoztak anyagi káros baleseteket

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén április 4-én három anyagi káros baleset történt, két esetben vaddal ütközés történt. A harmadik esetben egy ismeretlen sofőr eddig ismeretlen okból letért az útról, anyagi kárt okozott, majd távozott a baleset helyszínéről.

TEOL

A Kisvejkénél történt balesetben egy elütött vad okozott anyagi kárt (Fotó: TMRFK)

Két vadelütés történt  hétfőn. Az egyik reggel 6 óra 25 perc körüli időben a 6-os számú főúton. Egy férfi közlekedett autóval Bonyhád irányából Szekszárd felé, amikor a 140-es kilométerszelvény közelében balról egy őz keresztezte az útját. Az ütközést elkerülni nem tudta, elsodorta a vadon élő állatot.  A járműben anyagi kár keletkezett  – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A másik baleset 19 óra 50 perc körüli időben történt a 6538-as számú mellékút 15-ös kilométerszelvényében. Egy férfi közlekedett autóval Lengyel felől Kisvejke irányába, amikor elütötte a neki balról, fás-bokros területről hirtelen, féktávolságon belül elé ugró őzbakot. A baleset során anyagi kár keletkezett a járműben és a vad is elpusztult.

Anyagi káros baleset történt április 4-én éjfél után, amikor ismeretlen sofőr az általa vezetett furgonnal közlekedett a 651-es számú úton Nagykónyi irányából Iregszemcse felé. A 6-os kilométerszelvényhez érve ismeretlen okból letért az útról, nekiment egy útirányjelző táblának. Onnan visszatért az útra és a szemközti oldalon egy bokorban állt meg, majd a kocsit hátra hagyva a helyszínről távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A Tolna megyei rendőrök az elmúlt 24 órában elfogtak és előállítottak két körözött személyt: hármat bűncselekmény gyanúja miatt, további két főt mintavételre. A szolgálatban levő állomány tagjai két büntető- és három szabálysértési feljelentést tettek. Kollégáink három biztonsági intézkedést hajtottak végre. A szonda két esetben mutatott pozitív értéket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában