Halálos baleset

2022.05.25. 17:27

Elhunyt a 65-ös főúton történt karambol egyik sérültje

A rendőrök továbbra is teljes útlezárás mellett folytatják a helyszínelést.

TEOL

Hiába küzdöttek a sofőr életéért... (Fotó: Makovics Kornél)

Mint arról korábban beszámoltunk, baleset történt május 25-én 15 óra 10 perc körüli időben a 65-ös főút 34-es kilométerszelvénye közelében, a regölyi bekötőút kereszteződésében - olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője közlekedett a főúton Tamási irányába, amikor ismeretlen körülmények között áttért a szembe levő forgalmi sávba, és összeütközött a szemből szabályosan érkező kisteherautóval. A balesetben a személygépkocsi vezetője, egy 63 éves tamási férfi a helyszínre érkező gyors orvosi segítség ellenére életét vesztette. Utasát súlyos sérülésekkel kórházba vitték. A kisteherautó vezetője az elsődleges információk szerint könnyebben sérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett folytatódik tovább. Kerülni a korábban leírtak szerint lehetséges Regöly és Gyönk irányába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában