Közlekedés

2022.10.20. 09:49

Elszabadult teherautó kerék okozott balesetet Szedres közelében

Címkék#balesetek

Elszabadult kerék okozott balesetet szerdán a 63-as főúton, Szedres térségében.

TEOL

Forrás: Police.hu

Egy tehergépkocsis járműszerelvény vezetője közlekedett szerda délelőtt a 63-as főúton Szedres térségében. A 11-es kilométerszelvény közelében a jármű bal hátsó tengelyére szerelt kerekek kiestek. Az egyik az úttest szélére dőlt, a másik kerék először a vízelvezető árokba pattant, majd az úttestre gurult, és nekiütközött a Szedres irányából Jánosmajor felé közlekedő kocsi elejének. A balesetben szerencsés módon nem sérült meg senki – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szerdán további négy anyagi kárral végződő baleset történt. Mint azt megírtuk, busz hátuljának hajtott, majd kigyulladt egy autó délután az 56-os úton Várdomb közelében. A balesetről fotókat is talál korábbi cikkünkben.

Egy másik esetben a követési távolság be nem tartása miatt történt ütközés, egy további esetben a tolatási manővert hibázta el egy teherautós Dombóváron, míg a harmadik esetben egy vadat ütött el egy autós.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában