Összefoglaló

2023.03.17. 09:45

Anyagi káros baleseteknél intézkedtek a rendőrök csütörtökön

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában két anyagi káros baleset történt a vármegye útjain.

Teol

Kisvejkén teherautó ütközött busznak (Fotó: TVMRFK)

Március 16-án délelőtt, 9 óra 40 perc körül érkezett bejelentés anyagi kárral járó balesetről, Dombóvárról. Egy 55 éves mágocsi férfi közlekedett autóval a Horvay János utcában. Haladása során a VI. utca kereszteződéséhez közelítve megkezdte az előtte, vele azonos irányba haladó Fiat Ducato, valamint az az előtt, vele szintén azonos irányban haladó VW Poló előzését. A kereszteződéséhez érve a VW-t vezető 71 éves mágocsi férfi balra kívánt bekanyarodni a VI. utcába, de nem győződött meg arról, a másik autó már megkezdte az előzést, így összeütköztek.

A dombóvári balesetben összetört egyik jármű (Fotó: TVMRFK) 

Ugyancsak csütörtökön, 12 óra 45 perc körüli időpontban Kisvejkén történt egy koccanás a Rákóczi utcában. Egy 19 éves drávaszabolcsi férfi közlekedett Mucsfa irányába egy Iveco típusú platós teherautóval, amikor haladása során nem tartott kellő oldaltávolságot és nekiütközött egy forgalmi okból álló autóbusz bal hátsó részének.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában