Riasztás

2023.08.04. 13:12

Baleseteknél volt dolguk a tűzoltóknak

Kisebb szabadtéri tüzek mellett könnyebb közlekedési balesetekhez és a szeles időjárás okozta károk felszámolásához riasztották vármegyénk tűzoltóit az elmúlt napokban.

Révészné Hanol Erzsébet

A kép illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy Györe külterületén kis mennyiségben égett a tarlón hagyott szalma csütörtökön délelőtt. A tűzesethez a bonyhádi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Döbröközön az úttestre dőlt egy akácfa szerdán hajnalban. A dombóvári hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és kézi erő segítségével távolították el a forgalmi akadályt képező fát. Szerdán este két ráfutásos balesetnél is volt dolga a tűzoltóknak. Az egyik az M6-os autópálya Pécs irányába tartó forgalmi sávjában történt.

Oda a tolnai önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, valamint nyakmerevítőt helyeztek fel az egyik utasra. A másik balesetnél Szekszárdon, a Széchenyi utcában, a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították az autókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában