Tűzeset

2023.08.13. 09:08

Kigyulladt egy szekszárdi lakóház teteje

Teol.hu

Fotó: Kiss Albert

Mint ahogy azt korábban megírtuk, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház teteje Szekszárdon, a Kápolna téren. A város hivatásos tűzoltói három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat Köves Péter a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át az épület mögött húzódó erdősávra. A tetőtérből még délelőtt is füst szállt fel, valószínűleg a szigetelés izzott. 

A ház egyik tulajdonosa azt mondta, egy szemben lakó barátja értesítette arról, hogy ég a ház.

Szollár Zoltán, a Fősővárosi Kör elnöke, önkormányzati képviselő is járt a helyszínen. Úgy fogalmazott, szörnyű volt a lángoló épület látványa. Ugyanakkor nagy szerencse, hogy éppen akkor senki sem tartózkodott otthon, és senkinek sem esett baja. – Le a kalappal a szomszéd előtt, aki amint észlelte, hogy baj van, azonnal értesítette a tűzoltókat. És dicséret illeti a lánglovagokat is gyors és szakszerű munkájukért – tette hozzá. Szollár Zoltán arról is beszélt, ha szükség lesz rá, segítenek az adománygyűjtés szervezésében.

Úgy tudjuk, a ház lakói egyelőre rokonokhoz költöznek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában