Tűzesetek, balesetek

2023.09.11. 10:55

Vonultak a tűzoltók a hétvégén Tolnában

Három tűzesethez és két műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók az elmúlt napokban – derült ki a Katasztrófavédelem hétvégi összefoglalójából.

Teol.hu

Lakóház kerítésének ütközött egy kisbusz Őcsényben

Forrás: TVMKI

Paks külterületén szabadtéri tűzesethez, az M6-os autópályán egy gépkocsi kigyulladt motorteréhez, míg Őcsényben egy ház kerítésének ütközött kisbuszhoz riasztották a Tolna vármegyei tűzoltóegységeket.

Jelentősebb tűzesetek:
Egy trafóház környezetében mintegy 300 négyzetméteren gyulladt meg az avar szombat délelőtt Paks külterületén, a 6231-es számú út 5. kilométerénél. A tűzesethez a paksi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Szalagkorláton keresztül egy lakóház kerítésének ütközött péntek délután egy kisbusz Őcsényben, a Fő utcában. A műszaki mentéshez a szekszárdi hivatásos tűzoltók siettek, akik áramtalanították a járművet.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó motortere vasárnap délelőtt az M6-os autópálya 155. kilométerénél, Sárpilis magasságában, a jobb oldali pályatesten. A tűzesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat.

Füst szivárgott egy kombájn gépteréből vasárnap délután Tamásiban, a Csollányos pusztán. A mezőgazdasági gép 20 négyzetméternyi környezetében meggyulladt a tarló. A keletkezett lángokat a dombóvári hivatásos tűzoltók oltották el egy vízsugár segítségével, majd ezt követően egy hőkamerával vizsgálták át a járművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában