Csaknem tragédia történt

2023.10.01. 20:17

Gázpalack robbant egy társasházi lakásban Dombóváron!

Gázpalack robbant abban a dombóvári társasházi lakásban, ahol vasárnap délelőtt tűz ütött ki – írta meg a Blikk.

Teol.hu

A kép illusztráció.

A Blikk információi szerint egy férfi lakásában történt a robbanás. Úgy tudják, hogy egy frissen rendelt gázpalack robbant fel.

A lap tájékoztatása szerint „a férfi a robbanás következtében kirepült az ablakon, túlélte, ám súlyos sérüléseket szerzett”.  Mentőhelikopter szállította kórházba Pécsre, jelenleg altatásban van.

A Blikk arról is írt, hogy a felrobbant lakás egy több mint negyven lakásos társasházban található, ahol kiskorú és idős ember is él. 

Mint azt korábban megírtuk, tűz keletkezett vasárnap délelőtt egy társasházi lakásban, Dombóváron, a Zrínyi utcában. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az esethez a társhatóságok is kiérkeztek.

A helyszínen készült fotót a Blikk oldalán találja. Amint további információnk lesz bővebben is beszámolunk a történtekről!

Frissítés!

Dombóváron, egy Zrínyi utcai négyemeletes, ötven lakásos panelház egyik első emeleti garzonlakásában csaptak fel a lángok. Ideiglenesen huszonkét lakót kellett kimenekíteni az épületből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában