Súlyos testi sértés

2023.10.11. 15:40

Nyomoz a rendőrség a felsőnánai eset kapcsán

Késelés volt a faluban – söpört végig a hír délelőtt Felsőnánán.

Révészné Hanol Erzsébet

Illusztráció: MW

A mindig csendes falun szirénázó rendőrautók rohantak végig, s a rendőrök pillanatok alatt körbekerítették szalaggal az érintett házat a felsőnánai Dózsa György utcában. Mint egy bűnügyi filmben, olyan volt az egész, mesélték a közelben lakók munkatársunknak.

Nincs itt semmi látnivaló

Egy helyi nő szerint semmi komoly nem történt, csupán egy kicsit összekapott a fiú és az édesapja, s ekkor került elő a kés, de azt, hogy összeszurkálta volna az apját, arról szó sincs – tette hozzá. „Nem kell itt szenzációt keresni, nyugodtan visszamehet Szekszárdra” – mondta kissé dühösen.

A rendőrség nyomoz

Megkeresésünkre választ kaptunk a rendőrségtől. Mint írták az éjszaka folyamán érkezett bejelentés a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságra Felsőnánáról. Az esettel kapcsolatban a Bonyhádi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt. Folyamatban levő eljárásban egyebet nem áll módukban közölni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában