Tűz

2023.10.04. 14:34

Ismét gázpalackok robbantak Dombóváron!

Teljesen leégett egy családi ház melléképülete, mely szerda dél körül gyulladt ki Dombóváron, a Gagarin utcában.

Teol.hu

A kép illusztráció.

A negyven négyzetméter területű épület négy különálló részből állt, az egyikben pálinkafőző üzemelt, itt több gázpalack is felrobbant a tűzoltók kiérkezése előtt. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt, végül az egész létesítmény leégett, de a lángok a közeli családi házat nem érintették – tájékoztatott honlapján a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A dombóvári, kaposvári, sásdi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, három vízsugárral eloltották a tüzet. Az egységek utómunkálatokba kezdtek.

Mint azt megírtuk, vasárnap délelőtt lángok csaptak fel egy dombóvári panelház egyik lakásában. Kiderült, hogy a lakásban gázpalack robbant, amit a garzonban lakó férfi szándékosan robbantott fel, mert rosszban volt szomszédaival. A garzon lakhatásra alkalmatlanná vált. Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság szándékos közveszély okozása bűntett miatt rendelt el nyomozást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában