Balesetek

2023.11.13. 13:49

Kidöntött egy vasúti jelzőlámpát egy ittas sofőr Cikón

Vasárnap három anyagi káros balesetnél intézkedtek a rendőrök Tolna vármegyében.

Teol.hu

Képünk illusztráció

Forrás: MW

Az 56102. számú mellékút és az 55. számú vasútvonal kereszteződésében, Cikón történt egy pályaelhagyás. Egy Bonyhád felé közlekedő kocsi átsodródott a szemközti sávba, az úttestről letérve egy fényjelző készüléknek ütközött, azt kidöntötte, majd az árokban állt meg, íjra a police.hu. A sofőrnél a szonda pozitív értéket jelzett.

A hétvégén a balesettel érintett ittasokon kívül további öt sofőrnél mutatott pozitív értéket a szonda. Két esetben közigazgatási bírságot szabtak ki az egyenruhások, három sofőrrel szemben büntető feljelentést tettek és felfüggesztették a járművezetők vezetési jogosultságát. Közülük volt egy, aki eltiltás hatálya alatt áll. Egy igazoltatott sofőr kábítószer hatása alatt vezetett. A gyorsteszt több hatóanyagra pozitív értéket jelzett, ráadásul az autóban kábítószergyanús anyagot is találtak az intézkedők. A férfi ellen büntetőeljárás indult.

A 6-os főút 151-es és 145-ös kilométerszelvényében történt 1-1 vadelütés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában