Teol.hu podcast

2023.11.02. 19:00

Nőtt a halálos balesetek száma

Legújabb podcastünkben Komlósiné Kiss Anettel, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjével beszélgettünk.

Révészné Hanol Erzsébet

Komlósiné Kiss Anett a Teol podcast stúdiójában

Az elmúlt időszakban sajnos több halálos kimenetelű baleset történt vármegyénk útjain, így hiába tartozik Tolna a legbiztonságosabb területek közé, a tragikus esetek száma nőtt az elmúlt évhez képest. Az év első tíz hónapja során tizenhét balesetben tizenkilencen vesztették életüket. A legtöbb halálos áldozatot követelő baleset a 6-os számú főúton, Dunaföldvár térségében, illetve Kakasd közelében történt – mondta el hírportálunk podcastjében Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Arról is beszélt, mit tapasztalnak kollégái a közúti ellenőrzések során. Hogy viszonyulnak az emberek a biztonsági öv használatához, és hogy mennyi problémát eredményeznek az ittas vezetők. De a rendőrség pénteki Light Friday akciója is szóba került, amellyel a közlekedés legvédtelenebb szereplőinek, a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak a láthatóságát szeretnék elősegíteni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában