Jószándékú bejelentés

2024.01.05. 11:03

Rendőrök vitték haza az M6-oson sétáló idős nőt!

A rendőrök vittek haza csütörtökön egy idős asszonyt, aki az M6-os autópályán gyalogolva igyekezett hazajutni a kórházból.

Teol.hu

Illusztráció: MW

A Paksi Autópálya Alosztály munkatársai csütörtökön délután riasztást kaptak arról, hogy egy idős asszony a leállósávon sétál az M6-os sztráda Budapest felé vezető oldalán, Dunaszentgyörgy térségében. A rendőrök azonnal a helyszínre hajtottak, ahol már várta őket az autópályát üzemeltető cég munkatársa, aki a rendőrök kiérkezésééig az autójába ültette a megrémült asszonyt – közölte pénteken a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A nő elmesélte, hogy a kórházból ment haza, Tengelic-Szőlőhegyre busszal, de elaludt, és már csak a következő településen – Dunaszentgyörgyön – ébredt fel. Leszállt a menetrend szerinti járatról, és a több kilométerre levő otthona felé indult gyalog, azonban maga sem tudta hogyan, de felkeveredett az autópályára. Ekkor érkezett a segítő szándékú állampolgári bejelentés.

A történet ezúttal jól zárult, az asszonynak nem esett semmi baja, miután megnyugodott a rendőrök haza is vitték. A bajbajutott hálás szívvel köszönte meg valamennyi közreműködőnek a segítséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában